Mina små pluttar

– åker hem idag!

Det här har varit en underbar kull! Lisa har varit en helt outstanding mamma. Aldrig har hon varit sur eller arg. Puppisarna har fått mängder med mjölk och Lisa har varit så cool och tålmodig – ja precis sådan som hon alltid är. Hon har verkligen njutit av och haft roligt med sina valpar.

Sen har ju Lisa också haft sin vapendragare Olle som god hjälpreda. Han har gjort vad han kan för att pränta lite hundvett i valparna.

Nu hoppas jag att de nya ägarna uppskattar och förmår att ge dessa små underbaringar goda hem och innehållsrika liv!

Efter en massa bus och mat så somnar gänget vid mina fötter. Nu ska jag klä på mig och gå ut med de vuxna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.