När jag gick

– från jobbet i går var det tvärtomt. Redan vid 17. Tomt.

På gatorna var det nästan tomt. Inga köer som det brukar vara.

Det var ju fotboll!

Även jag tittade på slutminutrarna och gladdes.

Jag är verkligen ingen fan av fotboll. Springa springa springa omkring på en oändlig plan som aldrig tar slut. Och sällan några mål. Dödens tråkigt.

Men men. Fotboll har tagit över efter hockeyn och alpin åkning som samlande kraft i Sverige och då tittar även jag. Nyfiket.

Sedan tittade jag NÄSTAN på nästa match också. Som England till sist vann. På straff. Bara nästan. Som sagt – dom springer omkring och man lessnar och tittar på något annat i 1 timme. Sen går man tillbaka och ingenting har hänt. Sen händer inte mycket men det blir i alla fall 1-1 och först förlängning och sedan straffar. Då händer det i alla fall något.

Nej fotboll är inte min grej. Men jag ska titta på lördag.

Och jag skrattar lite åt att det är Samir och Viktors helt egna VM-låt som är den som spelas. Inte den andra, officiella. Men det är klart – inget slår egentligen När vi gräver guld i USA. Från 94 ni vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.