När jag vaknade idag

– och kikade in på FB såg jag en film på en man som hade bundit fast en vinthundsliknande hund med ett rep och höll på att slå in skallen på den med ett baseball-trä.

Fattar ni? Jag vill inte ha filmen i huvudet och nu sitter den där. Så fruktansvärd. Filmen hade fransk text men jag är inte så dum att jag inte förstår att detta kan hända här också. Och med mina valpar som jag säljer.

Det är ett stort ansvar att vara hunduppfödare. Hur mycket jag än vill så vill valpköpare inte alltid ha kontakt efteråt. Dom försvinner i rymden och hör inte mer av sig efter det allra första att natten efter hemkomsten har gått bra. Finns min valp kvar i det hemmet några år senare? Jag befarar det värsta!

Och jo. Jag oroar mig mycket för de hundarna. Alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.