Pärlan

parl1402.jpg

Jag tror att Pärlan har vaknat till igen. Ända sen ungefär hennes valpar flyttade – och Mimi är snart 8 månader  – har hon inte märkts så mycket. Livet har blivit tråkigt för Pärlan med 2 valpar i huset som har tagit mycket tid. Inte ett ont ord har hon sagt till Lara. Inte ett morr ens. Inte till Mimi heller. Pärlan har funnits utan att  ta plats eller att lägga sig i. Jättekonstigt.

Pärlan är uppvuxen med sin Tjejliga – Zum, Funny och Prinsessan också  – och inga finns liksom hemma längre. Gjorde det henne deppig också?  Eller har hon bara inte tyckt det har varit värt att  anstränga sig? Eller har hon haft ont någonstans?  Inga symptom i alla fall. Men Pärlan har varit  tyst. Hon har inte sagt något.

Nu tycker jag att hon börjar vakna till liv. I samband med att Lara börjar bli  tonårig och snart 6 månader. Kanske ser hon sin uppgift hon också  – att ta  tag  i situationen. Det behövs lite styrning i gänget,  precis som jag konstaterade i går.  Kanske är det just det som  Pärlan också konstaterat?

Vi får se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.