Paulun

Läste just att Paulun kommit med en ny diet – Dash.

Ser nyttig ut även om jag inte förstår att mejerivaror ingår. Mejeriprodukter är INTE bra för hälsan. Plus att en hel del nötter ska samsas med kött från fisk och fågel.

Låt dom stackars fiskarna leva – så kanske det hejdlösa utfiskandet på haven kan minska. Fisken minskar och kommer att ta slut. Makalöst hemskt hur man trålar sönder havsbottnarna. Och hur en del av den upptagna fisken används för att mata fiskar i fångenskap som odlas för att ätas av oss. En ond cirkel där det går åt mycket viltfångad fisk för att få fram 1 enda kilo till din middag.

Den dagen man slutar föda upp fåglar med antibiotika för att dom över huvud taget ska kunna överleva och den dagen fåglar får leva ett vettigt liv och inte minst få dö på ett vettigt sätt – ska jag fundera på saken. Har ni sett hur kycklingar hängs upp i benen på ett löpande band och får huvudena avhuggna i farten?

Ägg äter jag – ibland – då från frigående och ekologiska samt helst lokala kycklingbesättningar. Men helt okej känns det inte.

Med alla de nötter som ingår i Dash behövs inget extra protein. Nötterna räcker. En människa behöver inte alls den mängd protein som man har trott tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.