Post-Nord

Läser just att Post-Nord har tänkt utveckla sin utdelning av paket så att det blir enklare för kunden. Man tänker leta upp adressaten och lägga paketet i bakluckan på bilen – dagen innan ska man alltså tala om var bilen står och så kör Post-Nord dit helt enkelt.

Jag skakar på huvudet! Det finns mer grundläggande saker att arbeta med!

Herregud ja! vad jag tycker illa om Post-Nords utdelning av paket idag! Man måste ringa ett speciellt nummer och där kan det vara svårt att komma fram. Ibland hittar dom inte ens paket.

Sen ska man bestämma tid när dom ska köra ut paketet. Självklart kan dom bara på speciella tider och speciella dagar när dom ändå kör sin runda. Och tiden är inte på 1 timme när utan på 4 eller 8. Har verkligen folk möjlighet att sitta hemma en hel dag när Post-Nord ändå inte tänker komma förrän sent på kvällen i reell tid?

Hur mycket man än säger och bönar och ber att dom ställer paketet utanför dörren vägrar dom notoriskt. Och paket som väger 1 gram mer än 20 kg befattar dom sig inte alls med. No way. Kom och hämta det. På ett ställe långt bort där du får stå i lång kö. Jaså är det jobbigt för dig att få ut paketet till bilen och in i bilen så att det var därför du beställde hemleverans? Skiter väl vi i, inte vårt ansvar!

Ni hör – om det inte finns förbättringsområden här så finns det ingenstans! Vilket larv att tro att det är leverans i bilen på stan kl 11 på torsdag som är grejen. När jag vill ha mitt paket överhuvudtaget och dessutom ett helt paket och inte ett trasigt. Som det brukar vara. 👹👹👹

En reaktion på ”Post-Nord”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 14 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.