R.I.P

Det är med stor sorg jag kan berätta att Jytte Röschke avlidit.

En stor människa och en fantastisk shiba-uppfödare. Jytte importerade och byggde på det bästa amerikanska och japanska blod i sin uppfödning. Hennes betydelse för rasen har varit ovärderlig. Jytte hade även en liten men otroligt fin uppfödning av japansk vit spets. Hundarnas väl låg henne alltid mycket varmt om hjärtat.

Mej personligen har hon hjälpt på många sätt – när Hana kom från Japan och Taizan från USA fick de bo på kennel We-Sedso innan de kom hit. Funny och Linus har jag köpt direkt av Jytte.

Alla mina tankar och varmaste beklaganden till Helle och Martin, samt till barn-barn och övrig släkt.

R.I.P Jytte. Alla dina smärtor är över. Jag lovade dej en gång att hjälpa till när du var borta och det ska jag göra. Sov gott och kom och hälsa på oss ibland! Jag tror nog du kommer för att titta till dina hundar. ❤

2 reaktioner på ”R.I.P”

  1. o no. Sorg bland alla shibor. Sorg hos mig som skrev bara häromdagen att jag ville träffa henne för att höra om Hana, som hon pysslat om så fint.
    Lena, skicka en stor kram från Hanas flock till Jyttes familj. Vi har aldrig träffats och ändå så har hon påverkat vårt liv.

  2. Instämmer i Carolines ord. Jag har aldrig träffat Jytte men är henne evigt tacksam för Funny. Givetvis tack främst till Lena men utan Jytte ingen Funny.
    Jag tror få hunduppfödare inser hur mycket glädje och kärlek de bidrar till att sprida genom sina hundar. Tack för ert arbete och engagemang. Hälsa Jyttes familj från Funny och oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.