Rumsrenhet- raser 2

Nu tittar jag på listor över raser som är lätta att få rumsrena – och nu suckar jag.

Schäfer? Labrador? Jag har aldrig bott med en labbe men med schäfervalp. Inte var den hunden speciellt enkel att få rumsren!

På en lista över små hundar och rumsrenhet så hittar jag shiba överst. Äntligen något rätt!

Mina shibavalpar är i stort sett rumsrena när dom flyttar – i den bemärkelsen att dom går till en dörr och gnäller när dom blir nödiga. Shibor har en stark instinkt att inte förorena i eller runt sin boplats. Det är ju en urhund! Bajsar man runt boet blir man upptäckt av rovdjur och uppäten. Det fattar shibor. Från 4 veckors ålder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.