Så här stilla

20161013_051015

….är det sällan morgon och kväll.

Det hängs i mina kläder och mina händer får blödande sår varje gång valparna kommer åt dom. Tänderna är vassa och dom bits hårt! Blir det för hårt skriker jag högt och valparna släpper. Är dom för uppspelta fungerar det bättre att plocka fram en leksak – något att dra i eller en boll eller annat. Eller gå ut så dom får springa av sig. Morgon och kväll är dom som värst. Det snurrar i deras små hjärnor och dom kan inte behärska sig.

Det snurrar lite i mattes huvud också idag. Det var ett väldigt liv i går kväll innan dom somnade och den eländiga Pärlan som lurar dom att gå uppför trappan hela tiden.

Sen upp kl 1 i natt igen. Ut och kissade och jag var så sur att jag svor argt åt dom när jag stoppade tillbaka dom i valphagen. Efter en del protester somnade dom om och sov till 4. Ut igen.

Så matte är grinig idag. Torsdag.

En reaktion på ”Så här stilla”

  1. Heja heja, snart är det söndag! Valptänder är inte nådiga… kan man ha för många avledande valpleksaker.. det tror jag inte, köper nog en extra boll idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.