Sista dan

…..och sista natten. Med vappungarna.

Det är alltid så nervöst. Innan man vet hur resan hem gått. Om dom sovit första natten. Ätit. Bajsat. Kissat. Blir dom omtyckta eller uppfattas dom som besvärliga?

Ja, jag är ju småbarnsförälder och då är det sånt som har betydelse! Jag skickar småttingar ut i världen som inte kan eller vet så mycket om något alls och är helt beroende av nya “föräldrar” för att överleva och må bra.

Idag ska vi vara hemma och ta det lungt. Så att dom små orkar med alla förändringar i morgon.

3 reaktioner på ”Sista dan”

  1. Zinan kommer få så mycket kärlek så det räcker och blir över 🙂 Han vet inte om det än, men nya mamma vill inget annat än att han ska växa upp till att bli den bästa han kan bli. Du har varit allt som valparna behövt och det känns bra att ha en klok uppfödare att kontakta om det skulle vara något 🙂 Ni får ha en mysig dag med mycket mys och stök <3

  2. Vi ska ge han all kärlek han behöver. Vi får hålla kontakten Lena så att du får vara med när han växer upp:) Det tror jag att lille Zakku vill också.
    Även om vi inte kan ses så ofta så är det tur att man kan filma och skicka bilder obehindrat 🙂
    Som vi har sagt innan och som Debbie också säger, så är vi glada att vi hittade en sån bra uppfödare som inte bara gör det här för sakens skull och säljer valpar hejvillt som man har sett andra göra. Du lägger verkligen tid och energi på att dom ska få en sån bra start som möjligt och en bra framtid hos oss som köpare. Det uppskattas så otroligt mycket 🙂
    Vi ses i morgonbitti. Hälsa hundarna och vi hoppas att ni får en jätte mysig kväll tillsammans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.