Sveland

Sveland hundförsäkring – så underbara!

Sade äntligen upp Taizans försäkring och får ett så fint tillbakamejl “Jag beklagar din hunds bortgång”.

Så otroligt gulligt! 💖

Undrar ni förresten om Tai hälsar på ibland? Ja det gör han faktiskt. Ganska ofta följer han med ut och går. Han älskade sina promenader. Det var höjdpunkterna på hans dag.

Jag pratar ofta med Taizan. Och är glad när jag märker hans närvaro. Lika mild och försynt som alltid så jag måste ta in honom för att märka – han propsar inte på uppmärksamhet. Utom ibland när vi är ute och går och han bli extra glad. Då liksom puffar han till mig i själen och säger hej.

10 reaktioner på ”Sveland”

 1. Taizan….min shiba-hövding.
  Jag skulle önska att Hana hade glädje av att vara inomhus med oss. Det gör cockerspaniel-flickan. Men promenader skall det vara, ja allra helst rymma en liten stund förstås.
  Taizan, ofattbart att han är borta. Kan inte tänka mig din flock utan honom.
  Minns en gång när vi kom och hälsade på.
  I hallen var det glada, lite studsiga hundar. I mitten av gruppen står en stillsam hund och tittar lugnt. Åh lille hjärtat.

  1. För shibor är vandringen helig. Att gå tillsammans. Ge sig av långt. Ihop.

   Hana upplevde sitt första halvår i bur. Taizan sina första 4 år.

   För sådana hundar blir promenaderna extra betydelsefulla.

 2. Klappa Taizan från mig när han hälsar på dig, saknar denne fantastiske herre och gråter när jag läser dina vackra ord. Får mig att minnas mina egna hundar som inte längre finns hos oss, men som jag ibland kan uppleva att jag känner deras päls och ser deras blick.

  1. Jo. Det är tortyr. På många ställen lever dom i burarna. Dag och natt. År ut och år in. Hundar som har tur hamnar hos folk som i alla fall tar ut dom ibland. Dom får kissa och bajsa och äta i sina små burar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.