Svenska hundfoder

Gör en sökning på svenska hundfoder och får upp en hel del sorter, en del har jag aldrig hört talas om.

Det där med att hundar inte ska äta spannmål och absolut inte vete eftersom det kan vara allergiframkallande är ingenting som svenska hundfoderfabrikanter hört talas om. Vete vete vete….

Provar att söka på grain-free och faktiskt kommer det upp några om än få, sorter. Men vad har man petat i då, i stället, som utfyllnad? Potatis och gröna ärtor! Hundar ska gärna inte äta potatis eller gröna ärtor heller.

Nä – Svenska foder, ni håller inte. Vad synd. Vet någon ett svenskt foder som ni gillar och som inte innehåller vete eller potatis eller gröna ärtor får ni gärna hojta till! Jag tror nämligen på att byta foder ibland. Nu byter jag varje säck inom Acana varje gång jag ska köpa nytt foder. Hitintills har jag inte träffat på något foder som i förlängningen slagit Acana men jag är alltid beredd att prova.

Nu när sommar och rötmånad börjar gå över är jag beredd på att plocka fram färskfoder i kosten igen. Jag varierar som sagt mycket i hundarnas mat. Både för att jag tror att variation stärker immunförsvaret men också för att shibor gillar omväxling. Under en längre period har jag bara gett torrfoder. Nu byter jag igen. Till mer färskfoder.

2 reaktioner på ”Svenska hundfoder”

  1. Ja, Maya får fortfarande Acana Puppy men den tar slut nu i veckan, hon har ätit såå lite senaste tiden när hon löper. Nu tänkte vi övergå till Mush tills hon tycker den är tråkig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.