Tänk att man är så dum!

Jag vet ju att sådant som vetemjöl och socker ger mig inflammationer i musklerna och lederna. Kunde jag låta bli att äta upp bullarna efter kennelbesöket? Nää absolut inte. Under flera dagar åt jag en massa bullar! Tänk att man inte kan låta bli fast man vet att det inte är bra för en! 🙁

Inflammation i hela vänstra armen, ända från muskelfästet i ryggen och ut i armen. Armbågen och handleden – aj aj…

Nu blir det grönsaksjuicer. I somras när jag juicefastade….sov ju så himla bra på nätterna också och blev så pigg…

Måste försöka ta tag i att juica mer till vardags. Frukost blir juice i a f.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.