Tidig morgon

Valparna går upp någon gång mellan 03-05. Idag fick jag sova ända till 4.30.

Så dags på morgonen är dom vilda och härjar runt.

Dom rör sig fort. Skon som står på golvet är en fantastisk sko. Den tog mig genom hela Caminon på 80 mil och har använts varje dag på alla längre hundrastningar. Och just nu går jag 2.5 mil varje dag. Helt vattentäta och jag har aldrig smörjt in dom. Kortare promenader får mina Blundstone stå till tjänst. Lite tvätt ibland och ny insmörjning av fett så klarar dom både leran på landet och att gå i stan.


Ni ser på bilderna så fort valparna rör sig!

Nåja. Skorna kommer nog att överleva valparna. Men Blundstone – kom ihåg det om du liksom jag vill ha vattentäta skor och inte gillar gummistövlar. Mina är för stora så jag får plats med 2 sockor, det yttersta av ull. Det betyder varma fötter.

Själv dricker jag en kopp och väntar på att valparna ska mattas av lite så att även andra hundar i hushållet kan få gå ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.