Tidig söndag morgon

Hade tänkt få lite sovmorgon men ibland går det inte. Kl 5 ville valpen ut. Kl 6 krävde Rumi detsamma. När Rumi ville ut ville Boy följa med och tur var det eftersom han hade en förskräcklig diarré. Undrar var han fått den ifrån? Var det grisörat han åt igår?

Sen sätter jag mig och äter frukost och då kräks Lara.

Endera har jag fått in virus som kommer att gå runt bland alla eller så gjorde grisörat Boy dålig i magen och Lara kräktes för att frukosten är senare än vanligt. Det återstår att se! Spännande saker!

Valparna flyttade ut från mitt sovrum igår och till min stora förvåning tyckte Rumi att det var ok. Tikar kan annars bli väldigt upprörda. Pärlan var glad för då fick hon flytta in i mitt sovrum på natten igen.

Nu ska jag dricka upp kaffet och gå ut sen. Solsken och inte så kallt idag. Är sugen på att gå vår 2-mila-runda. Måste bära Lisa större delen av vägen bara vilket blir ganska jobbigt. Fortsätter tänka på det….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.