16 reaktioner på ”Titta här!”

 1. Du får gärna lägga ut bilder på Yukiko men vore tacksam att få veta det innan det sker i de fall det inte är bilder jag skickar.

  Det var roligt att se dem och de likheter som finns mellan dem. Förhoppningsvis träffas de igen på “Shiba specialen” om ett par veckor.

  1. Hej Susanne – vad tråkigt. Tyckte du bilden var dålig? Jag som tyckte den var så fin! 🙂 Nja det är ju så här att en bild tillhör den som tagit den. Oavsett objektet. Så om jag får fina bilder på Yukiko vill jag nog gärna lägga ut dom! Vi är många som gläds åt att få se henne!

   1. Hej Lena! Vad tråkigt att du tror att jag tycker bilden var dålig. Jag trodde inte du var intresserad av att lägga upp bilder på Yukiko då jag inte sett några av dem jag skickat till dig och blir därför förvånad när du lägger upp bild på Yukiko som någon annan skickat. Mina bilder var kanske inte tillräckligt fina då. Det tycker jag däremot är tråkigt.

    För övrigt menade jag att det vore trevligt att veta att någon tänkt publicera en bild på min hund innan det görs. Hade inga åsikter om vem som äger bilden. Tänkte mer utifrån netiketten. Men du gör ju naturligtvis som du vill och tycker.

    1. Ojdå – men dom enda bilderna jag fått var inlagda i ett dokument. Vilket gjorde att jag inte kunde lägga in dom här. Sen lägger jag inte ut precis alla bilder jag får heller. Förstås. Självklart är jag lika intresserad av Yukoki som av alla mina andra valpar. Dom är ju mina bebisar i mitt hjärta. Varenda en som vöds här. Alltid.

 2. Jag blir väldigt glad när det kommer bilder på Funnys valpar. Yukiko ser väldigt fin ut, lik Funny i uttrycket. Har du fler bilder på henne Susanne så skulle jag bli glad att få se dem. Lovar att visa Funny också

  1. Hej Ann! Jag har en del bilder på Yukiko som du kan få. Behöver din mailadress så jag kan skicka över några.

   1. Vad snällt! Vill ogärna skriva min mailadress här. Jag kanske kan kolla med Lena om hon har din och maila dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.