Tji fick jag

Jag som trodde Darina var på väg att bli rumsren. Igår var det regnigt och blött och då bajsade hon inne 2 ggr. Kom in efter en lång promenad och satte sig direkt och bajsade. 2 ggr. Nu ändrar jag på rutinerna. Hon ska få sin mat en halvtimme innan promenad. Då blir hon bajsnödig och måste bajsa. Annars äter mina hundar efteråt. Men hon får äta innan.

Läste en dialog på nätet huruvida små hundar är svårare att få rumsrena än stora.

Storleken har ingen betydelse säger jag då. Shibavalpar är inte stora och dom vägrar bajsa inomhus från 4 veckors ålder. Att hellre bajsa inne än ute är ett konstigt beteende i mina ögon. Att självmant vilja förorena i det egna boet. Det är inte sunt.

Nu var jag ut med Darina i stället för att släppa henne i trädgården kl 5. Hon bajsade och kissade och var arg för hon ville inte gå i gräset. Hon frös och det var blött. Men det örat lyssnar inte jag på. Sorry Darina. Sen hem och frukost till henne och mig. Nu sitter hon i mitt knä och får inte kuta kring. Hon bajsar snabbt som blixten. Inomhus. Inte ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

elva + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.