Trym

   Hej Lena,

du har fostrat en exemplarisk valp.

I bilen hem var han lite stressad, men fortfarande nyfiken och inte alls rädd. När vi kom hem var det som om han aldrig hade varit någon annanstans.
Han rör sig naturligt här hemma och förstår familjeheirarkin. Katterna var mindre förtjusta när vi kom hem, men mitt hjärta smälte när Trym lekte med bollen han fått av dig, och plötsligt tittar upp på vår honkatt, försiktigt rullar iväg den till henne och sedan lägger sig ned.

Sen sov han i nästan 2,5 h på vår ryamatta!
Efter det var vi ute på vår första promenad och han for som en oljad blixt. Undersökte allt, tog kontakt (fick såklart löjligt mycket beröm och lite godis) och bajsade och kissade!

När vi kom hem somnade han igen och sov i nästan 1,5 h till. 

Emellan detta har han lyckats äta en ganska stor portion vom, tuggat på en och fått lite torrfoder. Han har dessutom druckit bra med vatten.

Han försöker fortfarande leka med katterna (nedslående resultat: både Rufus och Pucko låg och stirrade på honom när han sov), men oss får han igång. Vi ligger båda på golvet och tar emot och ger puss, efter puss. Han gillar oss och vi älskar honom.

Mailar lite bilder ikväll när kameran är medgörlig!

Stor kram och valppuss

Från familjen

3 reaktioner på ”Trym”

  1. Ja Eichii är lite likadan, men när han kom hem blev han inte rädd, men han blev typ en raket utan broms… Men somnar gör han nog snart, hoppas jag….

    1. På kvällarna är dom raketer utan broms! 🙂 Tills dom blir trötta och somnar. Efter en lång bilresa behöver man ladda ur!
      Hoppas han somnade sedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.