Underbart med näthandel!

Samsungs nya har tyvärr inte samma laddningsuttag som de gamla. Man fick med en samling konverterar så det fixade sig med billaddaren – viktigt!

Så var det 1 till – och okunnig som jag är lyckades jag ändå lista ut att jag behövde en usb-konverter. Voila! Hittade den snabbt på nätet och beställde 1. Tacksam för att jag slipper åka till affären som har inte hinner.

Ni är det bara hundmaten som håller på och ta slut. Igen. Långt att åka ända till Tornby. Animail har jag slutat använda sen dom tog 14 dar på sig att skicka 1 säck. Men kanske något att fundera på igen. Det går åt mycket hundmat. Numera.

2 reaktioner på ”Underbart med näthandel!”

  1. Haha, japp! Maya bet sönder min datorladdare igår, skönt att kunna beställa en ny direkt som förhoppningsvis kommer innan veckan är slut. Vår tös vet hur man hjälper till inför ett stort skolarbete… <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.