Uppdatering

….det är inte lätt att hinna med! Nu har jag sprungit runt i 3 timmar och först nu somnar alla och jag kan sätta mig ner. Pust! Något att dricka till mig tack!

Ska försöka hinna upp och duscha medan alla sover. Och måste dammsuga och skura golv – anar ni hur det ser ut härhemma – tur att det är kallt idag så marken är fryst….

Alla valpar är vakna kl 5-8. Alla ska ut. Och inte bara 1 gång utan flera. Alla valpar ska ha mat. Idag kokade jag kycklinglever vilket fick Zeldas valpar att äta magarna fulla för en gång skull. Annars klagar dom på kosten och vill ha mammas mat. Men dom är på avvänjning så det blir inte lika mycket sådant.

Zeldas valpar har varit ute och koppeltränat. Stadsbesöket igår var en hit. Valparna hade vansinnigt roligt. Dom var lugna och stabila och höll sig nära oss människor. Sen kom ett gäng vingliga pensionärer och skulle klappa alla valpar och jag bara såg hur någon av dom skulle ramla över en valp…Så valparna fick avsluta lekturen och följa med hem till Ariana och Peter och leka i deras kök. Också en hit.

Mimi’s valpar vill vara utanför sitt rum men som tur är orkar dom inte långa stunder än. Zelda’s valpar var så elaka mot dom idag att det inte gick att ha dom ihop. Lilla Lisa har visat sig vara kullens skrikhals. Och Nokko (pojken) är så lik Nallo att hjärtat smälter…. Lika rund go snäll och rar….

Darina har visar sig vara en fantastisk hjälpreda som har lekt med Mimi’s valpar idag och haft roligt.

Susanne – det var bara typ dom 2 första dagarna när valparna var 4 veckor och det blåste isvindar som valparna tyckte det var äckligt att vara ute… Nu skulle dom kunna vara ute dygnet runt om dom finge….

1.5 timme kvar till dagens besök. Jag har förvarnat om att hemmet är i katastrofläge. Det hjälper inte upp saken att Pärlan är i höglöp så att pojkarna inte kan vara i närheten av varandra. Det är galler och grindar precis överallt. Så fort man ska dammsuga eller liknande så väcker man minst 4 valpar som vill vara med och hjälpa till.

2 reaktioner på ”Uppdatering”

  1. Härligt att dom älskar att vara ute. Jag är så glad över att det bara är en vecka kvar nu ❤️

  2. Tack för att ni kom igår. De är så söta❤❤❤
    Lycka till med de här fina som kommer från den bästa uppfödare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fjorton + arton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.