Vaknar halv 4

….av att Lisa tjuter. Gallskriker. Ligger kvar i sängen och hoppas på att hon ska kissa i valphagen. Efter en stund blir det tyst så det har hon gjort.

Men bara minuterna efteråt börjar Nokko YLA. Mimi hakar på och sen Lara och resten av flocken. Herregud vilket liv! Stackars mina grannar!

Nu sitter jag vid köksbordet och försöker vakna till liv…

Sitter och läser om Oscarsgalan. Och Trump. Om medierna har rätt i det dom säger – ibland undrar jag om det är möjligt….? – så verkar valet av president i USA lika genomtänkt som att sätta ett skarpladdat vapen typ atombomb i händerna på en på en 3-åring. WHAT WERE YOU THINKING? En man som heter Ove blev utan Oscar. Ja ja. Vem trodde något annat?

Ställde min cappuccino på ett säkert ställe när jag gick ut med

När jag kom in hade jag glömt bort vart jag ställt den. Men strax blev jag varse det – när en av valparna drack ur koppen. 🙂

En reaktion på ”Vaknar halv 4”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.