Vi är inne –

– på sista varvet med löp. Just nu sitter Mimi och Pärlan instängda i varsitt rum på ovanvåningen eftersom Pärlan ville rida på Mimi som blev förb…, Olle i hallen eftersom han rider på Boy och Dai som blir förb…, Sai och Lisa i vardagsrummet och Boy och Dai i köket. Det fungerar. Men är besvärligt när det handlar om att städa – läs dammsuga. Galler och grindar och dörrar överallt.

Varför är fungerande dammsugare så tunga???? Jag har försökt läsa på om robotdammsugare en dag när jag blev extra sur. Men som jag uppfattade det är man tvungen att liksom städa INNAN man sätter igång dammsugaren. Ja typ plocka bort allt från golvet först. Visserligen plockar jag ändå upp allt när jag dammsuger men samtidigt. Vad jag har på golvet…? Allt! Ben, gosedjur, PET-flaskor, ja allt som hamnar där när hundarna leker. Och om jag skulle missa nåt litet elände kan robotdammsugaren gå sönder alt ha sönder det den kör över. Och var skulle den ha sin dockningsstation som är ett måste…?

Så jag fortsätter det tråkiga, oändliga och omständiga arbetet med att dammsuga.

3 reaktioner på ”Vi är inne –”

  1. Kan varmt rekommendera en mindre industridammsugare 🙂 Tar lite mer plats, men otroligt mycket starkare och lättare än en vanlig damsugare och du slipper påsar 🙂

    Hälsningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 6 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.