Vilket väder!

Inte ens Lisa vill gå ut. Jag är trött och har svårt att andas. Var la jag nu astmamedicinen? Kan inte hitta den.

Golven ser förskräckliga ut. Försöker städa med 4 hundar i hasorna men det är svårt. Vissa dagar måste Maru Darina Rumi och förstås Lisa gå och glo på vad jag än gör. Så fort jag reser mig är dom mig i hasorna. Tar ett steg bakåt eller åt sidan och trampar på en hund. Försöker gå framåt men där står en hund. När jag plockat ihop ben och leksaker plockar Lisa lyckligt ut dom igen.

Jag ger upp. Det är nu man skulle ha hundgårdar att sätta ut alla i. Så man fick städa ifred.

Fast helst vill jag ligga i soffan. Titta på några Netflix-serier jag inte hunnit se. Äta godis och smutta på vin. Långfredag. Och snö-oväder. Kanske en dag när man får göra det…? 😋😉😗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.