Zakku och Zinan

image14

received_10154078353858131

Jag får så fina rapporter att jag blir tårögd. Pärlans finaste barn.

Tack snälla Debbie, Nathalie och Christopher för att ni tar så fint hand om våra småpojkar! Fortfarande saknade och efterlängtade. Av oss. Men så skönt att veta att dom har det bra och är väl omhändertagna!

En reaktion på ”Zakku och Zinan”

  1. Det känns bra att höra från dig att du tycker det går bra, man kan inte göra mer än sitt bästa varje dag! Jag är glad att jag kan skicka mail på mail på mail till dig när jag har en fundering, fråga eller bara vill visa vilken sötnos Zinan är 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.