Boy

Min finaste pojke.

I går kväll busade han genom att hoppa runt i möblerna. Idag har han valt att ligga i trädgården hela dagen och kommer in glad och full av bus.

Vi vet ju inte varför eller riktigt vart han har ont. Nu får han vila och inflammationshämmande medicin. Inga långa promenader. Det har hjälpt så här långt.

Mattes hjärta! 💖💖💖💖

Nu ska vi andra gå ut på en längre promenad så får Lara hålla honom sällskap. Darina behöver minsann sina promenader. Fattar inte att folk tror att chi’s ska bäras runt i väskor eller gå runt kvarteret. Darina skulle få psykiska sammanbrott av sådan behandling.

3 reaktioner på ”Boy”

 1. Laser? Kanske det? Har funderat på akupunktur. Men vill vänta lite tills han är medicinfri först.

  Det finns bara en veterinär som kan handskas med Boy och hon har semester. Hon har ett artigt och inkännande sätt som han tycker om och litar på att hon inte tänker göra illa honom. Om veterinären blir rädd blir Boy ännu räddare. Vi har råkat ut för det. Blir inte bra för någon.

 2. Hana har fått lite känningar i ryggen så att musklerna har blivit lite mindre på låren. Så vi har provat ett bra ställe, men det var så långt bort. Men nu går Mor o hon dit 2 ggr i veckan för laser och vatten-tramp, dvs hon går på ett löpband i vatten.
  Vet inte om det hjälper. Laser är det ju lite si o så med när det gäller forskning tror jag.
  Massage hemma varje dag.
  https://www.lidingokopplet.se

  Fått remiss via veterinären så försäkringen tar en del (inte lasern).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.