Fastedag 4 – lunch

1437300009846-47893686

Ser ni så vacker färg?

Grönkål
Citron
Rödbeta
Romansallad
Äpple
Plus mixad i – 1 avokado. Det är det som gör det krämigt.

Ville bli lite mätt. Är lite hungrig…. Nu ska jag sitta här och äta lite i taget. Det är ganska starkt. 🙂

Runt lunchen är jag som mest hungrig. På morgon och kväll är jag van vid att äta lite.

Ska lägga chia-frön i blöt till i morgon. I morgon är min sista fastedag. Funderade på om jag skulle ta 7 dagar när jag ändå höll på – men i stället ska jag fortsätta juica några dagar till och äta varm lunch som i början får vara kokta grönsaker. T ex har jag fortfarande kvar av tomatsoppan sen kennelträffen. Den plus råa grönsaker. På tisdag! 🙂 Ser redan fram mot det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.