Fastedag 4 – frukost

Smoothie på banan och selleri
Smoothie på banan och selleri

Det blev en favorit till frukost efter ett par timmars promenerande med hundar – banan och selleri. Och citron.

På morgonpromenaden kände jag hur gott denna fasta har gjort mig. Känner mig lugn, nöjd, i balans. Kroppen håller på och läker – jag har annars kroniskt ont i musklerna speciellt i nacke och axlar. Beroende på att min arbetsgivare har gett mig massor av skrivjobb men ingen bra arbetsplats att sitta vid. 🙁 Nu mjuknar musklerna. Känns fantastiskt.

En annan effekt av fasta – och för den delen av att äta rawfood – är att smaklökarna fungerar bättre. På mig blir luktsinnet bättre också.

Så många fördelar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.