Fastedag 4 – morgon

Yack! Vilken jobbig natt!

Har varit uppe och kissat 5 ggr och drömt massor – om jobbet….

Sen kom jag ihåg att en av mina drömmar alltid har varit att ha ett litet lägenhetshotell – i Grekland…. Skulle älska det….Kanske ska ta med mig Pärlan och Boysen och flytta… Mimi och Lara kan få bli avelstikar hos någon trevlig uppfödare…. Panda får följa med också… Zelda får flytta till någon trevlig pensionär och bli utekatt, det vill hon….

Sen kliar det. Började i går. I huden på smalben och armar.

Och juice? Måste man dricka det? I 2 dagar till? Bläh….

Men jag har gått ner i vikt. Ett drygt kilo. Mest vatten blir det ju, men i alla fall…

Nu ska jag dricka mitt ingefärsvatten och ge mig ut med hundar. Blir kortare morgonpromenader idag. Tänkte spåra. Men måste till affären och handla godis först. Har inget hemma. Behöver lite röda grönsaker också. Allt det gröna står mig upp i halsen. Tomat och paprika vill jag ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.