Just nu

….oroar jag mig för Texas och orkanen Harvey. Alla människor. Och förstås alla djur. Det var hjärtskärande med alla djur som skildes från sina ägare efter Katrina. Följer rapporteringen noga.

Konstaterar jag att Sverige tog EM-silver i laghoppning efter att Malin Baryard ridit bort sig. OS-ekipaget Peder och Allan säkrade silvret. Vilken häst han är, lille plutten All-In! Och vilken ryttare han är, Peder Fredricson! Suveräna människor som är duktiga på det dom gör förtjänar allt beröm.

EM fortsätter med individuell hoppning. Och dressyr. Där Sveriges lag glädjande nog blev 3a. Ser fram emot fortsättningen!

Konstaterar också att AKB avgått som partiledare och åkt till Italien med sin man. Det var väl skönt för henne! Och allt snack om att det bara var för att hon är kvinna – lägg ner det…. Tack. Det finns nackdelar med att vara kvinna och chef men självklart också fördelar. AKB gjorde en del förvånansvärda felprioroteringar.

Lyssnar också med skräckblandad förtjusning på Trumps alla ev felprioroteringar. När ska man bestämma sig för att kasta ut honom…? Och hur kommer han att handskas med orkanen Harvey…?

En reaktion på ”Just nu”

  1. usch ja för orkanen. Man kan skänka en slant om man vill till organisationer som hjälper till.

    Batra; Ja, det är nog många som står i stargroparna nu.. Jag är ganska övertygad om att en man som är stel och lite tråkig inte alls blir lika kritiserad för det som en kvinna blir… Hör aldrig något om hur stel o trist Sjöstedt, Björklund mfl är. Jag själv har gnällt lite på hur stiff hon är… Politiska kritiska kommentatorer säger att kvinnor också får frågor av en annan sort än män.
    Hade varit bättre om de sansat kommit fram till ny partiledare istället för den här vilda västern. Usch

    Hoppas hon får ett jobb där hon kommer bättre till sin rätt nu. Själv ska jag nog boka biljetter till hennes mans show 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.