Kenta

Ja Kent Ekeroth. Lyssnade på P1 – en dokumentär och intervjuer med mannen. 

Förlåt. Men jag måste skratta. Han vill bara ha invandrare till Sverige från Ungern för där har dom den rätta mentaliteten.  Inte såna som dom från Afrika, Mellanöstern och som feminister och annat skit. Feminister. Jojo. 

Själv ville han flytta till Ungern. Men då skulle han inte bli ungrare. Nej nej. Han skulle fortsätta vara svensk. Med svenska traditioner. 

Utlänningar som begår minsta lilla brott ska slängas ut. Ja från Sverige alltså.  Om dom sitter på ens altan eller tittar snett. Ut med dom bara!

Jag ser framför mig hur rättsväsendet får kämpa! Det där med att sitta på fel altan händer kanske inte så ofta. Men titta snett…?

Ja jag är ju en sån där jävla feminist. Så jag får väl också akta mig för att titta snett. Annars blir jag väl utvisad. I min släkttavla lär ska finnas både ester och finnar långt tillbaka. 

Kenta själv var väl halvpolack eller hur var det nu…? Med utvisandet av såna som begår brott…? För när blev man svensk? På riktigt? Feminister kanske aldrig blir det, vad vet jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.