Så mycket bättre

Har ni också blivit lite småkära i Eric Saade?

Förra veckan när det var hans dag knep han allt mitt hjärta. Vilken känslig och ödmjuk grabb han är… Jag har ju en crush redan från början för pojkar som kan både sjunga och dansa.

I går gjorde han Kikki – hon är ju inte min favorit precis – men jag gillar att Eric gjorde sitt allra bästa med hennes låt och t o m tog dit Lasse Holm för att lyckas så bra som möjligt. Visar på ödmjukhet inför uppgiften och Kicki.

Rosor till Eric! Plus att jag gillar när grabben bryter av en blomma och ger till Kicki. Sabina fick en blomma förra veckan.

Det finns alldeles för få blom-givare idag, inte för att dom var så vanliga i min ungdom heller precis…. – så för få över huvud taget! Se på Eric och lär, alla pojkar av idag! En blomma tar er garanterat längre än ett överfall! #metoo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.