Ikväll blev jag rädd

Gick ut på mycket sen kvällspromenad. Ingen mobil hade jag med mig heller.

Gick förbi 2 svartklädda grabbar i äldre tonåren som gömde sig bakom en bil. Mössorna djupt nerdragna i ansiktet. Båda började följa efter mig, den ena längre bak den andra närmare.

Mimi och Lisa tyckte liksom jag att båda var konstiga och höll ögonen på killarna. Den ena höll sig längre bak men den andra gick närmare. När han var riktigt nära stannade jag och gick åt sidan för att släppa förbi honom – men han hade inte tänkt gå förbi. När han var ett par meter ifrån hundarna blev han rädd – Mimi och Lisa var rejält förbannade nu och både skällde och gjorde utfall. Lisa med riktig basröst. Hon hade nog gett sig på honom om han hade kommit närmare.

Killen blev rädd och vände och båda killarna gav sig iväg.

Usch så rädd jag blev. Tack snälla Mimi och Lisa! Mina finaste och snällaste tjejer. Men i denna situation blev dom riktigt arga.

5 reaktioner på ”Ikväll blev jag rädd”

 1. Ja med den stora utbyggnaden som varit och är – i Sturefors har det dragit hit folk som är obehagliga. Speciellt helgkvällar. Många åker hit från andra delar av Östergötland. Det har varit konstiga inbrott här sista tiden. Och dagtid har jag mött gäng med äldre tonåringar med ögon som inte är behagliga.

  Vårt fina Sturefors där man aldrig behövde låsa dörren ens.

 2. Vilka häftiga hundar du har Lena!!

  Men jag blev både ledsen och arg över dessa killar som skrämde.
  Hoppas du mår ok nu.
  Hana skickar både en morrning och kram till dig

 3. Så obehagligt skämmande! Och jag blir så arg att man inte kan känna sig trygg. Tur att Mimmi och Lisa var supershibor och skrämde bort dem. Kram från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.