:( :( :(

I går kväll pajade TV:n – ja inte själva apparaten utan något hos Telia. Allt låste sig och jag fick bara in SVT1 och nobelmiddagen. Valde att gå tidigt till sängs i stället eftersom Wi-fi:n också var paj, så det gick inte att kolla TV eller Netflix på surfplattan heller. Gick inte heller att felsöka problemet, så nåt annat var ur led än min utrustning, s a s.

I dag kvarstår problemet. Ena lilla TVboxen har dött också under natten. Den andra får fortfarande bara in kanal SVT 1, med lite tvekan och fördröjning.

Nu går det att felsöka, men inte hittar Telia längre några fel på sina ledningar. Jag har startat om routern och TV-boxen, men det hjälper inte.

Telia svarar bara i telefon mellan 8-21. Riktigt kassa tider!!!!!!!!!! Går inte att felanmäla via nätet.

Nåja, mitt internet och wi-fi funkar. Men snart helg och jag hade gärna haft tillgång till TV…. Om dom ska skicka nya grejer så hinner dom inte hit innan helgen. Och jag hinner inte till Telias butik för att byta pryttlarna.

Man kan bli trött för mindre!!

2 reaktioner på ”:( :( :(”

  1. Hej Lena och gänget vilken jättefin blogg kul att följa…
    men vad jag har förstått så har telia stora problem i hela landet så det var samma för oss igår i Karlstad.Men som sagt en tidig säng med en god bok inte illa det heller.

    Mvh Lena Matte till Waki och Ninja 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.