Bok

Hundens språk och tankar – av Per Jensen.

När jag var ung – alltså längesen! – var Per med mig och Helene J och några till när vi träffades och tränade hund på parkeringen vid Ryds motionscentrum. Det var nog min shibahane Arashi jag tränade då – vi tävlade i klass 3 i lydnad, han och jag, på den tiden var det den högsta klassen.

Nåja, det var innan Per blev berömd och skrev böcker.

Just denna bok ligger på SKKs distansutbildning om hundens beteende – så jag blev nyfiken på innehållet!

Jag återkommer när jag fått boken och läst den! Numera har jag koncentrationssvårigheter av den arten, att jag sällan orkar läsa böcker – så jag hoppas den här är intressant nog att ta sig igenom….

4 reaktioner på ”Bok”

  1. Den är jättebra tycker jag! Lätt att förstå sig på och gav mig nya insikter om hur speciella vi och våra hundar är! 🙂

  2. I hans senaste bok Hunden som skäms berättar han några gånger om sin svägerskas shiba. Någon du känner Lena? Boken är lika bra som hans förra!

    1. Nej vet faktiskt inte vilken hund det är – hmm… Intressant… – vad skriver han om shiban…? Jag blir så misstänksam mot såna böcker för jag tycker många gånger att dom är lite enkelspåriga och har en hel del fel….. Det verkar vara inne att säga att rangordning inte finns i hund flockar t ex och det stämmer inte med vad jag ser i mina shibaflockar – och jag har sett många genom åren…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.