Dag 18 del 1

Det var ett väldigt trevligt albergue jag hamnade på denna gång. Luftig sovsal med lite rymd mellan sängarna och inte fullbokad så bara folk som sover i underslafarna. Tyst. Knappt någon som snarkar och svalt i rummet.

GOD pilgrimsmeny – vegetarisk paella, vad ger ni mig för det sammanträffandet…? 💖

I går gick jag slutdelen av vandringen med en tysk kvinna som börjat sin vandring i Leon. Man får ju inte mat på alla albergue ens om man vill, och man vet ju inte heller om det finns någon annan stans att äta i mindre byar. “Vad ska jag göra då???” sa hon förskräckt. Jag insåg då att Caminon faktiskt lärt mig något och svarade förvånad “låta bli att äta och äta en annan gång “.

Nu slapp jag det. Mat fick jag och proppade för en gångs skull magen full.

I dag ska det vara 6 plus på morgonen och bli över 25 på eftermiddagen. Det tar 6-7 timmar att gå till Astorga. Bäst sätta igång.

En reaktion på ”Dag 18 del 1”

  1. så härligt med god mat och bra sömn!
    Vad duktig du är!

    Igår när jag satt i soffan med min smörgås så kom det någon förbi på golvet som tog sig en smakbit, bara sådär! Jag hann inte ens reagera.
    Darina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.