Dag 19

Försov mig i morse eftersom jag inte kunde sova p gr a värk i fot och ben och skavsår. Måste ha slumrat till ordentligt på småtimmarna för jag hörde inte när andra steg upp och vaknade själv vid 08. Herreminje! Så länge kan man inte ligga när man ska gå 35 km under dagen!

Började dagen med denna! Det minskar!

Förmiddagen var långdragen. Ont i foten och kände mig trött i kroppen. Ville sluta gå redan efter 6-10 km…. Men då vet jag att sträckorna bara är kvar dagen efter och att hemresan bara ligger ännu längre bort….

Mycket uppåt idag och otroliga vyer. Kände mig ett tag som om jag deltog i Sound of Music….

Träffade på den tyska dam dom jag träffade för ganska länge sedan men som tyckte jag gick för sakta och lämnade mig efter. Nu var jag ändå före henne – så kan det gå…

Har gått förbi järnkorset vid Cruz de Ferro där man ska lägga en sten hemifrån och fundera över sin resa… Jag hade ingen sten. Ville inte lämna en sten i Spanien hemifrån…

Sen var det 2-3 timmars promme kvar innan El Acebo där jag just hittat säng för natten. Här hittar jag också tyska damen, amerikanska väninnan och sover i ett rum med bara kvinnor – för en gångs skull…så är det skönt att bara vara kvinnor… Vi hade en trevlig kvällsmåltid tillsammans.

I morgon är en annan dag.

🙏 Buen Camino!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 13 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.