Dag 4 del 1

Klockan är 5.38 och på detta albergue serveras snart frukost. Det ska bli skönt att få stiga upp. Ännu en sömnlös natt. Sova i ett litet kvavt rum med 4 andra funkar inte.

Våningssängen skakar varje gång kvinnan ovanför rör på sig. Andra snarkar. Hon ovanför har inte heller sovit i natt. Det hörs väldigt väl om folk sover eller inte.

Det förvånar mig att tyskar pratar så dålig engelska. En tysk tjej berättade häromdagen för mig att i Tyskland ser man bara på tysk TV. Inga engelska eller andra program. Tänk er själva om vi bara skulle få se svenska serier och filmer och program på TV. Så mycket vi skulle missa? Verkar så andefattigt.

I dag blir en tuff vandring med mycket uppför. Min astma har vaknat till liv så uppför är svårt. Ingen medicin har jag med mig heller. Funderade på det men jag hade ingen oöppnad förpackning och öppnade släpper dom inte gärna in på flygplatserna.

Med hopp om en bra dag!

🙏 Buen Camino!

En reaktion på ”Dag 4 del 1”

  1. tv i tyskland; där blev det nog en språkförbristning er emellan. För i Deutschland dubbar man programmen men man har hur mycket utländska serier som helst. Men, ofta på deutsch.
    Blir ganska trist måste jag erkänna.
    Men tror det är lika i Spanien o Italien fortfarande. Eller?
    Länge sedan jag var där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.