Dräktig?

Är Belle dräktig?
Det är fortfarande för tidigt att vara helt säker. Vackert rosa bröstvårtor enligt matte talar för att hon faktiskt är det!

För er som är intresserade och kan ta emot en valp i ca mitten av januari kommer jag att sätta upp besökstider. Då får ni komma 1 och 1 familj så att vi kan hålla ordentliga avstånd. 🙂
Men först vill jag veta mer säkert vilket kommer ta ca ytterligare ca 1.5 vecka.

4 reaktioner på ”Dräktig?”

 1. Hej! Jätteintresserad av en valp 🙂 gärna en tik då jag har en kastrerad jack russel hane på 3 1/2 år.

 2. Hej
  Mitt namn är Mitra. Min familj och jag bor i Stockholm och vi har funderat på att skaffa hund i ca 2år nu. Så detta är inget förhastat beslut. Verkligen inte! Vi har läst och träffat en del hundraser men vi föll mest för rasen Shiba inu. Om din hund är dräktigt skulle vi jätte gärna vilja träffa hennes valpar och hoppas på att vi blir en lycklig ägare till en av dem. Vi är seriösa och vill helst köpa hund av en ägare/kennel vilken hen är också seröst! Hen kan hjälpa/guida oss och ha tid på att besvara våra frågor och funderingar eftersom vi aldrig haft någon hund förut.
  Jag berättar gärna mer om oss, vår familjesituationen osv…. om det kommer att bli valpar och om du accepterar oss som nästa lyckliga hundägare.
  Hoppas vi hörs!
  070-415 20 54
  //Mitra

 3. Hej! Jag och min sambo är ett ungt par (25 års åldern) som bor i Linköping och vi är jätte intresserade av en valp. Vi har länge planerat att skaffa hund och har kommit fram till att shiba är en ras som passar oss då vi tycker om variation gällande aktiviteter så som agility, spår och sök. Men också långa trevliga promenader och skogsvandring oavsett väder. Jag går just nu en hundskötarutbildning och har haft mycket kontakt med hund på olika plan och har hundvana av olika raser. Målet är att jobba med hund i framtiden då hund är ett av mina största intressen.
  Hoppas på ett framtida besök.
  Bästa hälsningar
  Jamie och Filip
  0706750573

 4. Hej!
  Vi är ett par i 30-årsåldern som bor i Stockholm och har letat väldigt länge efter en Shiba-valp. Vi förälskade oss i rasen när vi var i Japan för tre och ett halvt år sedan och har läst på om Shiba Inu sedan dess. Vi insåg tidigt att den här är rasen skulle passa oss perfekt. Vi har följt din blogg vecka efter vecka i hopp om ett inlägg som detta och vi vill gärna passa på att visa vårt intresse.
  Vi ser fram emot att berätta mer om oss. Det går jättebra att kontakta oss på 0768032356 eller email.
  Vi ser mycket fram emot att höra från dig och hoppas på att få möjligheten att träffa en valp.
  Tack på förhand och trevlig helg!
  Mvh,
  Vincent och Alessia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.