El Camino

Min tanke har varit att gå El Camino i höst. Som ett försteg till pensionen ska jag gå 83 mil och tänka på resten av livet…

Den tar ca 30 dagar att gå. Nu måste jag hitta lösningar för hundarna. Undrar om någon av mina fina valpköpare kan tänka sig ha en extra hund under drygt 4 veckor i ca slutet av sept –
oktober…? Boy får bo hos Funny. Sen är det bara resten kvar…

Suck. Undrar om det är möjligt….

13 reaktioner på ”El Camino”

  1. vi tar gärna en hund, men vi vet inte hur det ser ut i höst… tänkte att vi har en hund och Stormatte den andra. Ifall de inte skulle gå ihop menar jag.

  2. Vet inte heller hur hösten ser ut, har nog inte många storslagna planer, eftersom jag börjat om med jobbet då, och det kommer suga energin ett tag. En hund som fungerar ihop med Kuro, eftersom man bor nära skulle man kunna “testköra” innan du försvinner en hel månad 🙂

  3. Vi skulle kunna ta hand om en hund, En som passar ihop med Jhin. 🙂 eftersom jag jobbar hemifrån så blir det enkelt att hålla reda på dem.

  4. Och El Camino är helt fantastisk 🙂 min farfar var där för några år sen. Han sa att det var något som man måste uppleva. Så om vi kan hjälpa dig att göra det. så gör vi det gärna 🙂

  5. Tack alla gulliga ni! Vi kan väl höras under våren/sommaren? Jag måste ju veta relativt säkert att hundarna får plats någon stans innan jag beställer biljetter. Tänkte förboka en box på hundpang också. Jag har ju 2 små vavvor med – ev får dom vara hos Olles snälla uppfödare men hon visste inte säkert. Hösten är ju långt borta än då länge. Förutom om man ska planera en resa och har 6 hundar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.