Idag tror jag

– att jag äntligen är på bättringsvägen. I alla fall med ryggen. Igår gick vi en långpromenad på 12 km – visserligen med smärtstillande i kroppen men i alla fall. Det var många veckor sedan det hände sist. Fick inte ont eller blev mer svullen i foten efteråt. Inte heller kom värken i ryggen eller benet tillbaka.

Nu har jag stoppat ner foten i vatten med epsomsalt – undrar om det kan lindra den troliga artrosen?

I övrigt har jag druckit Chaga i ett par veckor. Äter MSM. Och Zink. Chaga var en intressant erfarenhet. Tog omedelbart bort sötsuget. Inget socker eller bröd. Min kropp mår bra av det. Det gäller att ta bort sådant som triggar inflammationen.

Nu hoppas jag bara att förbättringen står sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 15 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.