Jobbig natt

Var iväg och hade trevligt med lite shiba folk i går på kvällskvisten – bilder kommer! – och det straffade sig direkt.

När jag kom hem hade Prinsessan fått ett sammanbrott. Hon var lite dålig i magen så vi var ut i några omgångar. Sen blev Boy dålig i magen – ut med honom och Pärlan 1 gång. Prinsessan fortsatte må dåligt och jagade upp Trollungen.

Framåt halv två hörde jag någon av hundarna på nedre våningen börja pipa och vandra. Själv satt jag med valp och Prinsessan och försökte få lugn i kaos.

Mimi var i upplösningstillstånd!

Nu började jag undra om huset var hemsökt!

Ut med Mimi och Lara. Mimi var kissnödig – inte konstigt efter födelsedagsfirande med mycket godis…. – men sedan fortsatte hon att hässja hysteriskt till fram emot 4-5-snåret. Jag har ingen aning om vad det var hon mådde dåligt för! Ibland for hon omkring och stirrade och nosade i hörnen i hallen – hade hon blivit stucken av något?

Nu på morgonen är allt lungt. Utom Prinsessan som har parkerat sig under en säng däruppe. Mimi, jag, Trollungen och Panda äter frukost på altanen.

Men nu blev Trollungen trött och vill in för att sova!
20150801_090040-1

Trollungen är mycket tydlig med sina åsikter!

Fortsättning följer. Jag måste nog ha 2 koppar kaffe nu på morgonen i stället för 1….och måste städa….I alla fall hjälpligt till i morgon…med besök…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.