Katt

Ibland är jag så sugen på en katt till. En Sibirisk! Eller varför inte ta hand om en hemlös katt? När vi bodde på landet matade jag in en vildkatt och hennes ungar. Flytten till Sturefors stod för dörren och vi tog med oss katten och ungarna.

Ungarna gav jag bort när dom var stora nog. Mamman bodde hos oss tills en dag hon försvann och kom aldrig tillbaka hur mycket vi än letade.

Finaste kissen var det! Så snäll och försynt!

2 ggr har jag tagit hem hemlösa katter. Den sista var 15 år när hon blev sjuk och måste avlivas.

Men – när jag blir så sugen tittar jag på TLC och “My cat from hell”. Då slutar jag vilja ha ny katt… Ni andra – det är roligt även för hundägare att se hur man löser katt-problemen. Det ger lite input! Det finns skillnader mellan hund och katt men också likheter.

En reaktion på ”Katt”

  1. Jag har haft 6 katter, bara en har jag själv valt ut. Och haft från kattunge- resten är upphittade och två fick vi “ta över” från andra när det inte fungerade hos dem. Alla har varit härliga och unika personligheter. Nu senaste hittekatter flyttade in hos mig i Ryd när jag bodde där. Polisen överlät honom till mig efter några månaders försök att hitta ägaren. Helt underbar gentleman, men man undrar ibland vad han råkat ut för, som vi inte känner till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 18 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.