Kyldyna

Kyldyna

Vad ska man med en kyldyna till…? Jo, som vanlig hundägare behöver man den i bilen för hunden att ligga på. Om bilen står svalt är dynan sval när man lägger in hunden och resan blir mycket behagligare. Om bilen står varmt kan man ha dynan i kylen eller på annat svalt ställe.

Dessa kyldynor håller sig svala i många timmar och kan laddas igen när nästa sommar kommer.

För en bur storlek ca small räcker en dyna som har storleken small.

3 reaktioner på ”Kyldyna”

 1. Jaaaaa, alla ni som inte har…köp genast. Såååå himla bra att ha i bilen. Vi har en brunbeige med mönster på med gelekulor inuti som vi lägger en handduk över. Fantastisk.
  Hemma lägger sig inte Hana på den, men i bilen har hon inget val. Och håller sig sval.
  Vi har en väst också, men den är lite konstig. Torkar fort.

 2. Vart köper man?

  P.S Det går fortfarande bra med Eichii som börjar bli riktigt stor nu. Han sover gott om nätterna och är pigg och glad om dagarna… Kommer när vi ropar när han leker i skogen och för sig fint i sociala sammanhang (har klarat både att paddla kajak, gå på begravning och vara publik på springtävling med den äran). Men nafsas / bits fortfarande en hel del…

  Vi är väääldigt glada för honom❤️

  1. Gå till länken ovan så hittar du webshopen .

   Härligt att det går bra med Eichii – skicka gärna kort! Bitas och nafsas kommer han att göra ett bra tag till. Men det går över. Försök lära honom andra sätt att leka på, helst när han inte är uppjagad och speedad utan i ett lugnare läge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

elva − sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.