Måndag

I går kväll liksom svimmade jag av. Lade mej ner och kunde inte resa mig. Visste med mig att alla lampor inte var släckta men alla djur hade kvällsrastats och fått mat. Troligen var dock inte alla lampor släckta dock.

Var halvvaken hela natten, klarade varken att sova eller gå upp. Slumrade troligen till lite på morgonsidan och vaknade med ett ryck. Vad var klockan??? 6.40 – jobbet – varför hade inte klockan ringt…

Just ja – måndag och ledigt….

Nu sitter jag och dricker morgonkaffe. Valpar är rastade, mamma Belle likaså. Olle också. Valpar och Belle har ätit. Köket är städat, golvet torkat, nya tidningar utlagda.

Jag har beställt Sund hundmat för den är slut om ett par dar.

Jag kokar ägg och quinoa till kanarier och mej själv.

Belle och 2 valpar tuggar belåtet på tugg och kycklingben. Den valp som var med Olle ute i trädgården och lekte sover gott.

Övriga gänget ska få gå ut på en riktig riktig långpromme. I går blev det inte mycket promenerat. Det var ren isgata större delen av dagen.

2 reaktioner på ”Måndag”

  1. Låter som någon var utmattad…hoppas du är starkare idag!
    Själv är jag vaken jämt halva nätterna numera känns det som. Det är något kosmiskt..

  2. Så fina valpar! Vi har en shiba själva här i Göteborg. Vår dotter som bor i Piteå önskar en shiba. Om det är en av era valpar som söker ett hem. Kontakta gärna Katja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.