Måndag morgon

Seg morgon! Kallt och snö ute.

Har styrkt mig med en kopp cappuccino.

Idag är första dagen som Maru är lugn fastän jag kliver upp ur sängen. Jag gillar att börja dagen med en kopp kaffe i lugn och ro.

Härligt att Maru anpassar sig så fint den lille skrutten.

Nu ska vi gå ut i snön och kylan. Darina slipper täcke. Häromdagen när det ösregnade satte jag på henne regntäcke. Trodde jag skulle bli anmäld för djurplågeri för hon studsade i sidled som en krabba väääääldigt länge innan hon gav upp och traskade framåt. Hon kunde dessutom varken kissa eller bajsa så hon var ändå tvungen få en extra tur. Utan täcke. Då gick det hur bra som helst.

Ha en trevlig måndag och ta det lungt på vägarna! Det ser ut som isgata ute. Ice Bugs rekommenderas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.