Måndag morgon!

4e dagen på min juicefasta och jag har inte ens tänkt på det. Har haft ont om tid att dricka vatten och är jättetörstig. Jag får dricka 1 kopp cappuccino på morgonen – och sitter och gör det nu…Så länge jag vill. Redan idag smakar det inte gott så i morgon kanske jag slutar med det.

Utan att säga för mycket så är mitt mål 2 veckors fasta. Har sådana enorma sömnproblem att jag ska se om detta hjälper.

Mår annars oväntat bra. 4e dagen brukar vara värst. I går höll jag igång från morgon till kväll. Inte ett TV-program hann jag titta på. Men efter den hemska Mellon i lördags känns det som att det kan kvitta.

Snowman – på Netflix. En dokumentär om ploghästen Snowman som på väg till slakt för att bli hundmat räddades av en tysk immigrant. Snowman blev USA:s bästa hopphäst och historien, hästen och familjen är rörande och fick mig att gråta flera gånger. Familjen blev både rik och berömd tack vare hästen. Många bottnar i historien inte minst om att som barn leva i en familj med en dominant pappa.

Se den! Filmen är som sagt en dokumentär så den fantastiska hästen är med på riktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.