Mat till djuren

Före jul köpte jag på mig ett par säckar Brit care spannmålsfria. Som alla hundar älskar utom Boy. Han vet nog bäst vad han behöver så nu står han på enbart färskfoder. Vilket han älskar.

Men kattmaten började ta slut så jag passade på att beställa Acana till både hund och katt från Animail. Det var förra torsdagen. Dom har inte ens skickat det från lagret än. En dryg vecka senare.

Fick ett annat erbjudande om billig kattsand. Halva priset. Och leverans efter 1-2 dagar. Det lät väl bra? Då kunde jag köpa en mindre påse Brit till katterna bara för att prova om dom gillade det – och för att ha kattmat hemma tills Animail behagade skicka det beställda. Att Posten skulle sköta hemleverans utan kvitto undvek jag noga. Posten litar jag inte på. Alls. Nej då hämtar jag hellre på ICA.

1 vecka senare – är jag fortfarande utan kattmat. Och kattsand.

Så nu får jag i vilket fall åka och handla ännu mer kattmat för nu har jag bara en lite näve kvar.

Sur är jag! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.