Mellon

Jag brukar ju skriva något om Mellon varje år. Mellon är något jag faktiskt följer – slaviskt.

I går näst sista deltävlingen i Malmö. Snart slut och ett verkar säkert – i år har det varit en rakt nedåtgående spiral. Så dåliga låtar och artister. Så dåliga låtar. Var hittar dom allt skräp? Finns det verkligen någon som skriver sånt?

I går röstade jag inte och lika tänkte många med mig. Det var så dåligt att ingen borde ha gått vidare.

När Dotter slogs ut och Moreus fick stanna kvar kändes det som att vara med i en hemsk skräckfilm. Ur schlagersynpunkt sett. Skräckfilm.

Nej låten var för svår för att passa i Mellon. Men det finns ett stort spann mellan svår och supertöntig. De flesta av låtarna i år – låtar och skämt och hela inramningen av Mellon – känns som en förolämpning av mig som en person. Som att jag vore en imbecill 3-åring som inte kan eller förstår bättre.

Just nu tänker jag rösta på Liam. Det kommer inte att komma något bättre sista deltävlingen är jag rädd. Inte när Rolandz ska sjunga Fuldans. Då är hoppet ute.

En reaktion på ”Mellon”

  1. Ja, jag älskar mello. Men i år är jag så besviken på allt, jag som vill aldrig klaga på att “fel” låt vann eller programledaren är dålig utan älskar Mello oavaett… Men i år har de verkligen inte lyckats leverera underhållning. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.