Mina finaste små !

Nu menar jag mina tyvärr alldeles snart flyttklara änglar.

Dom somnade igår vid 08 som vanligt och matte stupade i säng efter ganska kort rastning av vuxna hundar. Matte somnade och vaknade vid 06. VA!!!

Några minuter senare börjat småttingarna föra oväsen och jag skyndar mig ner. INGEN har kissat inne!

I går kväll fick jag hjälp av Ariana med koppelträningen. Det finns 1 lysande stjärna i församlingen och det är den vita. Hon går gärna i koppel och förstår precis!

Den lilla röda (och nej, inga ägare har meddelat några namn på dessa små…) är en helt underbar och envis liten fröken. Hon sätter sig ner, skrattar och säger “du går fel väg, jag tänker gå hitåt!” – och sen gör hon det.

Pojken är som tjuren Ferdinand, han tänker och funderar, susar iväg korta bitar – självklart åt det håll som han har tänkt – sen sätter han sig och funderar igen. Han skrattar också åt den dumskalle till tvåbening som har åsikter. Men han gör det lite mer finkänsligt än den röda tiken.

Så – mycket tålamod och humor måste man ha när man tränar sin valp. Och tid. Det går inte fort.

Hur som helst blev alla lite utmattade. Och sov som stockar hela natten….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − tolv =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.