När drevet går

– så är det inte lätt.

Nu tänker jag på Timell.

Tro mig – jag avskyr Timell och skulle aldrig titta på ett program där han är med. Kan inte ens titta på programmet han har ihop med Anders Öfvergård trots att jag älskar Anders.

Men nu tycker jag nästan lite synd om honom. När jag tittar på sista filmen i Expressen där han skriker och lever an. Meningen är förstås att man ska tycka ännu mer illa om Timell. Men jag börjar tycka synd om honom. Alla har vi nog skrikit och varit arga någon gång och tänk om någon filmade oss då….

Men ingen blir gladare än jag om jag slipper se honom i TV. Fast jag tittar aldrig på hans program i vilket fall. Men vad händer med Anders…?

Har ni förresten tittat på Arga Snickaren med Adam Alsing. HAN blir arg på riktigt! Mycket argare än vad jag nånsin sett Anders bli. Jag beundrade alltid Anders för hans tålamod och för att han alltid visade ett varmt hjärta bakom allt han gjorde. En del människor gör verkligen väldigt konstiga prioriteringar i sina liv.

Ja – som ni hör – i mina ögon kan Anders inte göra fel. Och Timell står jag inte ut med. Ändå tycker jag lite synd om honom nu…. Synd att inte hans chefer hjälpt honom tillrätta tidigare. Vad någon gör på sin arbetsplats är en chefs ansvar.

Och vet ni vad? I fortsättningen kommer jag att vara ledig på måndagar! Halleluja! Vilket leder mig vidare till nästa tanke – Idol ikväll! Halleluja! – igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.